Μενού Κλείσιμο

Μια απόφοιτη του σχολείου μιλά για την εμπειρία της…

Σήμερα Τετάρτη 03/02/2021 είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη. Κατά την έναρξη της διαδικτυακής συνάντησης με τους εκπαιδευομένους του Β? κύκλου στα πλαίσια του αριθμητικού γραμματισμοί συνδέθηκε στο μάθημα μας η κυρία Ελένη Μαρίνου. Η κυρία Μαρίνου αποφοίτησε πέρυσι από το σχολείο μας και συνεχίζει το ταξίδι της γνώσης στο επόμενο σκαλί. Φέτος είναι μαθήτρια της πρώτης τάξης των ΕΠΑΛ.

Οι εκπαιδευόμενοι του Β? κύκλου καλωσόρισαν με ενθουσιασμό την κυρία Μαρίνου στην διαδικτυακή μας τάξη και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει στο νέο της σχολικό περιβάλλον. Πολλοί ενθαρρύνθηκαν από την προσπάθεια της και δήλωσαν πως σκέπτονται σοβαρά το ενδεχόμενο και οι ίδιοι να κάνουν το βήμα ένταξης τους στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Ευχαριστούμε θερμά για την σημερινή μας συνάντηση την κυρία Μαρίνου κυρίως για την ενθάρρυνση των εκπαιδευόμενων του σχολείου ως πραγματικό παράδειγμα θέλησης και αυτοεκτίμησης. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μια νέα διαδικτυακή συνάντηση και μακάρι να ευνοήσουν οι συνθήκες να τα πούμε και στην φυσική τάξη.