Μενού Κλείσιμο

Αγγελική Γριβοπούλου

ΠΕ86 – Διευθύντρια

Γεννήθηκα στο Μεσολόγγι και αποφοίτησα από το 1° Γενικό Λύκειο – «ΠΑΛΑΜΑΪΚΗ ΣΧΟΛΗ» Μεσολογγίου. Έχω σπουδάσει Νηπιαγωγός στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πληροφορική στο Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Διαθέτω επίσης πτυχίο ειδικότητας Προγραμματιστών Η/Υ από το Τεχνικό & Επαγγελματικό Λύκειο Μεσολογγίου. Οι μεταπτυχιακές σπουδές μου έγιναν στην κατεύθυνση «Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση» του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχω εργαστεί δεκαεννέα χρόνια στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και από τον Σεπτέμβριο του 2018 ανήκω πλέον στο εκπαιδευτικό προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας ως Νηπιαγωγός (ΠΕ60), διατηρώντας τη δεύτερη ειδικότητα του Πληροφορικού (ΠΕ86). Είμαι οπαδός της δια βίου μάθησης και της καινοτομίας στην εκπαίδευση. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια για την εκπαίδευση ενηλίκων και την διοίκηση στο χώρο του σχολείου. Παράλληλα, έχω συμμετάσχει σε συνέδρια ελληνικά και ξένα, έχω εργαστεί ως τεχνική υπεύθυνη στα σεμινάρια του Β? Επιπέδου για εκπαιδευτικούς και ως επιμορφώτρια σε σεμινάρια που διοργανώθηκαν κατά καιρούς από φορείς του Υπουργείου Παιδείας. Έχω ασχοληθεί ερευνητικά με την ενσωμάτωση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διαδικασία (https://diktia.weebly.com/ και έχω βραβευτεί για ψηφιακά σενάρια και δράσεις με τους μαθητές μου (http://aesop.iep.edu.gr/node/11353/2631). Πρόσφατα, ανέλαβα τη θέση διευθύντριας στο νεοσύστατο ΣΔΕ Μεσολογγίου με όραμα τη δημιουργία ενός επιτυχημένου και βιώσιμου σχολείου.
email:
agrivopoulou@gmail.com, agrivopoulou@sch.gr
Προσωπική Ιστοσελίδα:
https://agrivopoulou.weebly.com

Ρωμαλέα Πολίτη

ΠΕ05 – Υποδιευθύντρια

Ευγενία Tζιάβα

ΠΕ02

Γραμματισμός Ελληνικής Γλώσσας

Μπούσδρα Σωρηρία

ΠΕ03

Γραμματισμός στα Μαθηματικά

mpousdra.sotiria@gmail.com

Λεωνίδας Αρβανίτης

Γεννήθηκα στον Γαλατά Μεσολογγίου to 1973 και αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ευηνοχωρίου. Έχω σπουδάσει Χημεία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και Πληροφορική στο Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Οι μεταπτυχιακές σπουδές μου έγιναν στην κατεύθυνση της «Περιβαλλοντικής Ωκεανογραφίας» του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης διαθέτω πιστοποιητικό από το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης της ΑΣΠΑΙΤΕ και πιστοποιητικό Εκπαιδευτή Ενηλίκων μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ. Τέλος είμαι επί πτυχίω φοιτητής του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχω εργαστεί στον Ποιοτικό Έλεγχο στην COCA COLA 3E A.E. στο Εργοστάσιο Μεσολογγίου και ως Επιστημονικός Σύμβουλος στην Αναπτυξιακή Αιτωλοακαρνανίας Α. Ε. ΟΤΑ. Έχω διδάξει στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε προγράμματα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και Ενισχυτικής Διδασκαλίας. Επίσης έχω διδάξει στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων). Στην μη Τυπική Εκπαίδευση έχω διδάξει σε ιδιωτικά ΙΕΚ αλλά και σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. (Αγρινίου, Μεσολογγίου) και επίσης είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.).

email: larvanit@gmail.com

Ισμήνη Καβαλλάρη

Γραμματισμός Αγγλικής Γλώσσας

H Ισμήνη Καβαλλάρη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Κατεύθυνση Γλώσσας ? Γλωσσολογίας, ΕΚΠΑ, και κάτοχος δύο (2) μεταπτυχιακών τίτλων. Έχει διδακτική εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες τυπικής εκπαίδευσης καθώς και σε δομές δια βίου μάθησης (ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΚΔΒΜ) ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Έχει επιμορφωθεί σε θέματα Σ.Δ.Ε., στις αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης, στη Διαχείριση της Πολυπολιτισμικότητας, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στις Σύγχρονες Μεθόδους Διδακτικής στο Ελληνικό Σχολείο, στη Δημιουργική Γραφή και στη βέλτιστη αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας στη διδακτική πράξη. Ως Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας για 3 σχολικά έτη (2013-2016) έχει ασχοληθεί με καινοτόμες πρακτικές όπως είναι η εκπαίδευση μέσα από την τέχνη, η ανάπτυξη των οριζόντιων ικανοτήτων των μαθητών και η αξιοποίηση της δυναμικής της ομάδας. Από το 2016 και μέχρι σήμερα, υπηρετεί με απόσπαση ως εκπαιδεύτρια για τον Αγγλικό γραμματισμό σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.

Χριστόφορος Καραχρήστος

ΠΕ86

Γραμματισμός στην Πληροφορική

Ο Χριστόφορος Καραχρήστος είναι απόφοιτος του τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι επίσης κάτοχος του MSc του συγκεκριμένου τμήματος με τίτλο «Ψηφιακές επικοινωνίες και Δίκτυα» καθώς και του MSc με τίτλο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση». Παράλληλα με τη δραστηριότητά του ως εκπαιδευτικός, είναι και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΕΥΕΜ του ΕΑΠ. Συγκεκριμένα ασχολείται με την ανάπτυξη εκπαιδευτικών συστημάτων και υπηρεσιών εκπαιδευτικού περιεχομένου.

email:
karachristos.x@gmail.com

Σπυριδούλα Μπράβου

ΠΕ04.01

Γραμματισμός στις Φυσικές Επιστήμες

bravou@upatras.gr

Κανέλλα Παρμάκη

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας
nelparm@gmail.com