Μενού Κλείσιμο

Δελτίο Τύπου – Εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ Μεσολογγίου στη Πολωνία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Στη Πολωνία θα μεταβούν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα βελτίωσης των ψηφιακών δεξιοτήτων, στο πλαίσιο του Erasmus+. Το πρόγραμμα έχει τίτλο: “Μαθητές και καθηγητές μαζί για ένα σύγχρονο ψηφιακό κόσμο” και η πρώτη ροή του προγράμματος θα υλοποιηθεί στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, από 7-14 Μαΐου 2024. Οι οκτώ εκπαιδευτικοί διαφορετικών ειδικοτήτων του #ΣΔΕ Μεσολογγίου που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν σχολικές μονάδες στο Βρότσλαβ, οι οποίες εξειδικεύονται στη χρήση των νέων τεχνολογιών στη διδασκαλία και τη μάθηση, αλλά να συνομιλήσουν με εκπαιδευτικούς του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Βρότσλαβ και υπεύθυνους χάραξης εκπαιδευτικής πολιτικής, οι οποίοι συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες ψηφιακής εκπαίδευσης στη Πολωνία.
Η δεύτερη ροή του προγράμματος Erasmus+ του ΣΔΕ Μεσολογγίου θα υλοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας 23 Μαΐου – 3 Ιουνίου και στην οποία θα συμμετέχουν είκοσι (20) εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Μεσολογγίου και δύο (2) συνοδοί εκπαιδευτικοί.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα των ροών στους παρακάτω συνδέσμους:

Ροή Πολωνίας: https://padlet.com/aggelaggelx/erasmus-students-and-teachers-together-for-a-modern-digital–jxoytb1wcyt8y3b8

Ροή Λιθουανίας: https://padlet.com/aggelaggelx/erasmus-udbkxb8gvfhq8vyu

#Erasmus+ #IKY #ΣΔΕ Μεσολογγίου