Μενού Κλείσιμο

Το αλάτι στα τρόφιμα

Στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης του Α΄ Κύκλου, ο εκπαιδευτικός Δημήτριος Αντωνόπουλος έκανε παρουσίαση για το ρόλο του αλατιού στη διατροφή των ανθρώπων. Παρουσιάστηκε στους εκπαιδευόμενους ο ρόλος του αλατιού στη συντήρηση προϊόντων, ψαριών και κρεατικών, αλλά και πώς θα πρέπει να ελέγχουμε την ύπαρξη αλατιού στις ετικέτες των τροφίμων που αγοράζουμε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς για τη δράση αυτή.

Φωτογραφία από https://www.mednutrition.gr/portal/lifestyle/diaita/3045-perioriste-to-alati