Μενού Κλείσιμο

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμβολή των εξαιρετικών εκπαιδευτικών και των εκπαιδευομένων, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.

Η Υποδιευθύντρια του ΣΔΕ Μεσολογγίου διάβασε ομιλία για το πνεύμα των Χριστουγέννων και στη συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι με την καθοδήγηση της κας Άννας Μανθάτη, θεατρολόγου, παρουσίασαν βιωματικές αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια. Οι εκπαιδευόμενοι μπήκαν στον μισοφωτισμένο χώρο κρατώντας παλιές βαλίτσες γεμάτες αντικείμενα από τα παιδικά Χριστούγεννα, ενώ άλλοι εκπαιδευόμενοι με φακούς φώτιζαν τα πρόσωπα εκείνων που διηγούνταν.

Ακολούθησε η προβολή βίντεο που είχε δημιουργηθεί πάλι από την εκπαιδευτικό κα Μανθάτη και την συμμετεοχή των εκπαιδευομένων του Α’ και Β’ κύκλου, με Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις

Ο εκπαιδευόμενος Απόστολος Πούλιος, ντυμένος Άγιος Βασίλης, μοίρασε καραμέλες και σοκολατάκια σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, υπήρχε μπουφές με πολλά εδέσματα αλμυρά και γλυκά, νηστίσιμα και αρτίσιμα που έφεραν εκπαιδευτικοί, εκπαιδευόμενοι και φίλοι.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρερεύθηκαν στη γιορτή μας την κα Μέμη Γούργαρη, την κα Όλγα Δασκαλή, την κα Ρόζα Φλώρου, τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου, τις οικογένειες των εκπαιδευομένων και όλους τους φίλους και υποστηρικτές του σχολείου.