Μενού Κλείσιμο

Δελτίο Τύπου

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα τελέστηκε την Παρασκευή 29/11/2019 και ώρα 18:30 ο Αγιασμός του ΣΔΕ Μεσολογγίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολικού Συγκροτήματος ΕΠΑ.Λ.-Ε.Κ.-.Δ.Ι.Ε.Κ.

Παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Γερασιμούλα Γούργαρη, ο ιδρυτής της Διεξόδου κος Νίκος Κορδόσης, ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. κος Ιωάννης Χατζής, ο υποδιευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Μεσολογγίου κος Παντελής Κατοχιανός, η Υπεύθυνη Τομέα του Εργαστηριακού Κέντρου Μεσολογγίου κα Βασιλική Χούτα, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι. Π. Μεσολογγίου κος Πλάκας Σπυρίδων του Νικολάου, ο αντιπρόεδρος Καπνίσης Αθανάσιος, ο κος Παπαδημητρόπουλος Διονύσιος μέλος του κέντρου, ο υποδιευθυντής της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου κος Κωνσταντίνος Καπλανίδης και ο εκπαιδευτικός της Σχολής κος Νικόλαος Χονδρός καθώς και άλλοι φίλοι και υποστηρικτές του σχολείου.

Η Διευθύντρια Αγγελική Α. Γριβοπούλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ενημέρωσε για το ρόλο του καινοτόμου αυτού σχολείου ενηλίκων για την τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου.

Ακολούθησε μπουφές με πλήθος εδέσματα -φαγητά, γλυκά, αναψυκτικά- τα οποία έφεραν ή έφτιαξαν οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και τη στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλλει το σχολείο και ευχόμαστε Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους!