Μενού Κλείσιμο

Παρασκευή παραδοσιακού σαπουνιού

Την Πέμπτη 29/11/18, η Ρωμαλέα Ζήκου εκπαιδευόμενη της ειδικότητας Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, παρουσίασε στους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ και του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου πώς να φτιάξουμε χειροποίητο παραδοσιακό σαπούνι με ελαιόλαδο.

Στόχος ήταν η βιωματική μάθηση που περιείχε στοιχεία από πολλές επιστήμες όπως τη Χημεία, τη Φυσική, την Ιστορία, καθώς και η ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των μαθητών και εκπαιδευόμενων ΔΙΕΚ και ΣΔΕ.

Η κα Ζήκου στόλισε Χριστουγεννιάτικα την τάξη, έφερε όλα τα εργαλεία και υλικά που απαιτούνταν για τη δράση και δημιούργησε ζεστή ατμόσφαιρα μέσα στη τάξη. Έπειτα, μοίρασε σε όλους τους εκπαιδευόμενους από ένα φύλλο χαρτί με τη συνταγή και τις οδηγίες παρασκευής του σαπουνιού.

Η Διευθύντρια, η Υποδιευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΣΔΕ Μεσολογγίου ευχαριστούν θερμά την κα Ρωμαλέα Ζήκου AROMATHERAPIST IN BEAUTY CULTURE, BEAUTY THERAPIST AESTHETICS of THE SHAW COLLEGE LONDON, για την παρουσίαση, τα κεράσματα, την ατμόσφαιρα, αλλά και την απλόχερη αγάπη της προς όλους μας.